Noh niin nyt aikaa on enää pari viikkoa ja sitten onkin se hetki. Nopeeta toimintaa,viime viikon perjantaina tilattiin kaasolle puku,noh kappas vaan se tulikin keskiviikkona jo. Morsiustyttöjen puvut eivät ole vielä tulleet. Itse sain vannehameeni mekon alle,ainut vaan että se on jotenkin erilainen kun kuvittelin. Eilen sitten kävin hakee sormukseni kaivarruksesta,jumaleisson sain slaagin se maksoikin se kaiverrus,ja edellinen myyjä ei edes maininnut  asiasta. Ripitinkin tätä nuorta likkaa sitten ihan olan takaa.

Maanantaina tallinnaan hakemaan juhla juomia,ostoskoria mietitty valmiiksi,niin tiedetään mitä haetaan.
Ihan kiva kun mummo ottaa sitten poojan sinä päivänä yöksi,ei tarvitse viinojen kanssa mennä kun suoraan kotiin. Koristelujakin pitäisi alkaa tekemään kunhan saa lisää askartelumateriaalia niin saadaan nekin tehtyä. Muuten aika rauhallisesti menee,en enää stressaa hirveesti,eiköhän kaikki järjesty.

OOn yrittänyt tavaraa myydä että saisin kustannettua kenkiä,ostanut kenkiä mitä ostanut kokeeksi jospa niistä löytyisi jotkut sopivat,saan sitten palauttaa ne mitkä ei sovi tai ole hyvät. On tää kyllä aikamoista,ei voi muuta sanoa. Ei muuta kun lippu korkeella eteen päin. Mitäs tässä enää muutakaan voi,ai niin nyt oli kuulutuksetkin lehdessä,heh tästä se alkaa.